Wq3d4bu.jpg

Τι θα σας προσφέρει αυτό το Online Workshop:

-Βρείτε το σκοπό της ζωή σας και ξεκαθαρίστε το όραμα και τους στόχους σας.

-Αντιμετωπίστε τις ασυνείδητες συμπεριφορές σας και τα παλιά πρότυπα.

-Εξαλείψτε αρνητικές και περιοριστικές πεποιθήσεις.

-Καλλιεργείστε μια ισορροπία μυαλού-σώματος-ψυχής.

-Αυτοπεποίθηση, Αυτοεκτίμηση και Αυτό-αγάπη.

-Αυτογνωσία – μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και σαφήνεια των συναισθηματικών μας καταστάσεων, αισθημάτων, σκέψεων και συμπεριφορών.

-Ενίσχυση της επικοινωνίας, της ακρόασης και των διαπροσωπικών σχέσεων.

-Ηγεσία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή – η δυνατότητα να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε καθημερινό γεγονός.

-Τρόποι για βελτίωση της υγείας, εσωτερική ηρεμία και ευεξία.

-Επίτευξη στόχων, αντιμετώπιση προβλημάτων και εμποδίων.

-Περισσότερη συγκέντρωση, κίνητρο και άμεσα αποτελέσματα σε κάθε συνεδρία.

-Κάθε συνεδρία θα βοήθα όλους τους τομείς του κύκλου της ζωής σας (σχέσεις, σταδιοδρομία, οικονομικά, υγεία, αναψυχή, περιβάλλον, συμβολή, όραμα, κτλ.).

-Το ενδιαφέρον, η δέσμευσή και η άνευ όρων αφοσίωση μας σε κάθε συνεδρία.

 

Η Limitless Team θα σας διδάξει βήμα προς βήμα, αποδεδειγμένες και απλές μεθόδους και πρακτικές, που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε τα όνειρά σας και να αποκτήσετε ό,τι θέλετε από τη ζωή γρηγορότερα από ό,τι φανταστήκατε ποτέ. θα μάθετε τρόπους για το πως να πάρετε τον έλεγχο και να δημιουργήσετε την ζωή που θέλετε.

 

Θα μάθετε πώς να αξιοποιείτε τις απεριόριστες δυνατότητές σας, να σταματήσετε μια για πάντα να αυτό-σαμποτάρετε τον εαυτό σας και να προγραμματίσετε το μυαλό σας σε υψηλότερα επίπεδα επιτυχίας και ελευθερίας σε όλους τους τομείς της ζωής.

 

Συνεδρίες του Limitless Life Online Workshop

Session 1: Η δύναμη του Υποσυνείδητου, Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο μυαλό. Πώς δημιουργώ τον τρόπο σκέψης (mindset) της απόλυτης επιτυχίας και ελευθέριάς.

Session 2: Πως να βρω τον σκοπό μου, να πετύχω τους στόχους μου και να ακολουθήσω το σωστό δρόμο για την οικονομική ελευθερία.

 

Session 3: Πως με επηρεάζουν οι άνθρωποι γύρο μου, Πως να αντιμετωπίσω τοξικές συμπεριφορές και να δημιουργήσω υγειές και παραγωγικές σχέσεις.

Session 4: Πως με επηρεάζει το περιβάλλον στο οποίο ζω (φύση, εργασιακός χώρος, χώροι που συναναστρέφομαι, χώρος που διαμένω, κτλ) και πως μπορώ να το διαμορφώσω συνειδητά για να στηρίξουν τη δημιουργία και τη διατήρηση της ζωής που θέλω να ζήσω.

 

Session 5: Πως να ανακαλύψω τον εαυτό μου, τα δυνατά μου σημεία, τα χαρίσματα μου, τα ταλέντα μου, να αρχίσω να αναγνωρίζω το όραμά μου και τον σκοπό μου και να εισάγω στη ζωή μου πόρους που θα με βοηθήσουν να ξεκαθαρίσω το ποιος είμαι και να σχεδιάσω τον υπόλοιπο κόσμο γύρο μου σε ευθυγράμμιση με μένα.

Session 6: Πως να έχω ένα υγιές σώμα και να προσθέσω περισσότερη, καθαρότερη, πιο υγιεινή ενέργεια σε αυτό, ώστε να μπορω να ζήσω την ζωή που θέλω.

Session 7: Τι είναι αλήθεια πνευματικότητα, πώς επενδύω χρόνο και ενέργεια στο πνεύμα μου και πώς μου δίνει ενέργεια πίσω?

 

Πώς λειτουργεί;

 

Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε για το workshop μας είναι το Zoom. Χρειάζονται μόνο δύο λεπτά για να το κατεβάσετε και αφού το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας, το μόνο που πρέπει να κάνετε για να μπείτε στο Workshop είναι να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο που θα σας αποστείλουμε μια ημέρα πριν από το Workshop.

 

Η κάθε συνέδρια έχει διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά και θα πραγματοποίητε κάθε Τρίτη η ώρα 20:00-21:30.

Θα χρειαστεί να συνδεθείτε 10 λεπτά εκ των προτέρων για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε εγκαίρως. Μετά από κάθε συνέδρια μπορείτε να μας στείλετε e-mail με ερωτήσεις σχετικά με το υλικό που καλύψαμε και θα σας στείλουμε e-mail με τις απαντήσεις.​

 

Σε περίπτωση που χάσετε μια συνεδρία, θα σας στείλουμε ένα link με το video την επόμενη μέρα και θα είναι διαθέσιμο για να το παρακολουθήσετε μέχρι την επόμενη συνεδρία.

Θα σας στέλνουμε επίσης σχετικές προσεγμένες ασκήσεις και υλικό για την πρακτική σας και θα δημοσιεύουμε εβδομαδιαία άλλο σχετικό υλικό στο ιδικά διαμορφωμένο facebook group του workshop μας, στο οποίο θα έχετε πρόσβαση για όλη τη διάρκεια του workshop και μετά και στο οποίο μπορείτε να στηρίζετε ο ένας τον άλλο, να συζητάμε το έργου που θα κάνουμε και τις επιτυχίες σας.

 

Δωρεάν Bonus

 

BONUS #1 – Έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα και τις εκδηλώσεις της Limitless Team.

 

BONUS #2 – Πρόσβαση στην κοινότητα της Limitless Team. Αυτή η κοινότητα δεν μοιάζει με καμία άλλη. Αποτελείτε από απίστευτους ανθρώπους που ζητούν και παρέχουν βοήθεια, δύναμη, υποστήριξη και κίνητρα ο ένας για τον άλλο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με αισιόδοξους και κοινά σκεπτόμενους ανθρώπους.

 

BONUS #3 – Limitless Networking Meetups. Συνάντησης που γίνονται σε διάφορους χώρους κατά τακτά χρονικά διαστήματα και σας παρέχουν την δυνατότητα να μεταμορφώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να δημιουργήσετε νέες επιχειρηματικές συνεργασίες, ομάδες υποστήριξης και μακροχρόνιες φιλίες.

 

BONUS #4  – Δωρεάν υλικό και videos στο ιδικά διαμορφωμένο facebook group του workshop μας

 

Κάνε εγγραφή τώρα!

Προσφέρουμε αυτό το workshop με την επιλογή να επιλέξετε εσείς πόσα θέλετε να πληρώσετε. Ανεξάρτητα από το πόσα θα πληρώσετε, θα έχετε την ίδια πορεία με όλους τους άλλους. Κύριος σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο έτσι αποφασίσαμε να δώσουμε την δυνατότητα να πλήρωση ο καθένας το ποσό που μπορεί οικονομία να ανταποκριθεί. Και αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι, θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

 

Πόσα θέλετε να πληρώσετε?

€170
€155
€140